Uitverkocht

Feel Home – Windscherm – 170×300 – Donkergrijs

EAN: 8720874420385
  • Beschermd tegen weer en wind
  • Verbeterde privacy
  • Duurzame materialen
  • Waterbestendig
  • Vergrendelbare handgreep

259,95

Uitverkocht

Wordt jij ook altijd weggewaaid wanneer je rustig op je terras zit? Met het windscherm van Feel Home is dat verleden tijd! Naast dat je lekker uit de wind zit biedt het scherm je ook nog meer privacy op je terras.

Duurzame materialen
Gemaakt van duurzaam 280GSM polyester en staal, dit windscherm is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het is gemakkelijk te installeren en kan tot wel 3 meter worden uitgeschoven, waardoor u altijd de gewenste lengte kunt bepalen.

Waterbestendig
Onze hoge kwaliteit coating op alle stalen onderdelen betekent dat dit windscherm bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. De waterbestendige polyester stof met PU-coating zorgt ervoor dat u zelfs bij regenachtig weer nog steeds buiten kunt zitten. En met het automatische uittrekbare veersysteem is het windscherm gemakkelijk te openen en sluiten.

Vergrendelbare handgreep
Maar dat is nog niet alles! Ons windscherm heeft een vergrendelbare handgreep, zodat u het veilig kunt vergrendelen wanneer u het niet gebruikt. Het is de perfecte oplossing om het hele jaar door van uw terras te kunnen genieten.