Uitverkocht
Loading...

Buccan BBQ – Kamado barbecue – Sunbury Smokey Egg – Small 13″

EAN: 8719743424500

De Sunbury Smokey Egg is onze kleine en zeer solide Kamado barbecue. Met een grootte van 13 inch is hij ideaal voor barbecues voor kleinere groepen en dankzij het compacte ontwerp kan hij overal worden geplaatst waar je maar wilt. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip.

349,95

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

De Sunbury Smokey Egg is onze kleine en zeer solide Kamado barbecue. Met een grootte van 13 inch is hij ideaal voor barbecues voor kleinere groepen en dankzij het compacte ontwerp kan hij overal worden geplaatst waar je maar wilt. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip. Probeer het en je zult ontdekken dat kamperen nog nooit zo heerlijk is geweest!

Omdat de barbecue van keramiek is gemaakt kan hij temperaturen tot 1000 graden Celsius verdragen, waardoor je vrijwel elk gerecht dat je maar wilt kunt bereiden. Slow cook pulled pork, bereid hamburgers of bak een pizza; alles is mogelijk. De keramische wanden zorgen voor een perfecte isolatie, wat resulteert in een zeer stabiele temperatuur. Het aanpassen van het bovenste en onderste ventilatierooster verhoogt of verlaagt de temperatuur van de Sunbury Smokey Egg. We hebben de barbecue uitgerust met een Buccan ontworpen thermometer in het deksel die de ideale temperatuur aangeeft om je voedsel te roken, BBQ’en, grillen of searen.

Het materiaal waarvan de Kamado barbecue is gemaakt, is extreem duurzaam, maar om hem te beschermen tegen de elementen, raden we je aan om de Buccan ontworpen hoes te kopen, om de Kamado in uitstekende staat te houden. De handgemaakte hoes heeft een perfecte pasvorm, zodat het unieke ontwerp van de Kamado niet verdwijnt wanneer de hoes wordt gebruikt.

Extra informatie

Merk

Model nummer

Niet van toepassing

Kleur

Type barbecue

, ,

Gewicht product (gram)

20000

Materiaal

Producttaal

Geen taal

Montage vereist

Nee

Taal handleiding

Geen

Lengte verpakking (cm)

49.5

Breedte verpakking (cm)

41.3

Hoogte verpakking (cm)

41

Gewicht verpakking (gram)

24000

Verpakkingstaal

Engels

Aantal stuks in verpakking

What's in the box?

Buccan Sunbury Smokey Egg Kamado barbecue