Uitverkocht

Buccan BBQ – Gas barbecue – Lismore

EAN: 8720168397218

De Lismore barbecue is zeer compact, waardoor het de ideale grill is om mee te nemen of te gebruiken in kleinere ruimtes. Ongeacht de grootte van je balkon, tuin of terras, de Lismore barbecue past overal. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip. 

119,95

Uitverkocht

De Lismore barbecue is zeer compact, waardoor het de ideale grill is om mee te nemen of te gebruiken in kleinere ruimtes. Ongeacht de grootte van je balkon, tuin of terras, de Lismore barbecue past overal. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip. Probeer het en je zult ontdekken dat kamperen nog nooit zo heerlijk is geweest!

We hebben de barbecue voorzien van een handige clip, waardoor de deksel op zijn plaats blijft tijdens het transport en hij met het handvat kan worden gedragen. Plaats gewoon al je barbecue-benodigdheden in de ketel, sluit het deksel, maak het clipje vast en je bent klaar om te gaan!

De barbecue is voorzien van een grote brander met regelbare gastoevoer wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en perfecte temperatuurregeling. Er is een Buccan ontworpen thermometer ingebouwd in het deksel die de ideale temperatuur aangeeft om je eten te barbecueën. Om de barbecue zo duurzaam mogelijk te maken is er zowel aan de buitenkant van de barbecue als op het grillrooster een sterke emaille afwerking aangebracht.

Op de Lismore is een universeel gebruikte EN417-connector geïnstalleerd, zodat je overal vervangende gascartridges kunt kopen. Wanneer de cartridge leeg is, sluit je gewoon de gastoevoer, schroef je de lege cartridge los en vervang je deze door een nieuwe. Om de barbecue aan te steken, open je de gaskraan en gebruik je een aansteker of lucifer om de barbecue aan te steken.

* De gasfles op de foto’s is niet inbegrepen en kan apart worden gekocht bij je plaatselijke bouwmarkt.