Uitverkocht

Buccan BBQ – Elektrische barbecue – Elliston Plug & Grill

EAN: 8719743424814

Veelzijdig is de beste manier om de Elliston Plug & Grill te beschrijven, omdat de barbecue draagbaar is en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip. De barbecue wordt geleverd met een grillplaat met antiaanbaklaag zodat je eten niet aan de plaat blijft plakken.

109,95

Uitverkocht

Veelzijdig is de beste manier om de Elliston Plug & Grill te beschrijven, omdat de barbecue draagbaar is en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Je kunt hem op de grond of op een tafelblad plaatsen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op je volgende kampeertrip. Probeer het en je zult ontdekken dat kamperen nog nooit zo heerlijk is geweest! De barbecue wordt geleverd met een grillplaat met antiaanbaklaag zodat je eten niet aan de plaat blijft plakken.

Het voordeel van deze grill is dat je geen kolen nodig hebt, je kunt hem gewoon inpluggen en binnen enkele minuten sta je te grillen. Probeer dat maar eens te verslaan met een houtskool BBQ! De Buccan Elliston is uitgerust met een temperatuurregelaar en een temperatuurindicator, wacht gewoon tot het lampje rood wordt en je kunt beginnen met grillen. We hebben ook een windwerende metalen deksel meegeleverd om de grill geschikter te maken voor gebruik buitenshuis.

Omdat we weten dat niemand het leuk vindt om zijn barbecue schoon te maken, hebben we ervoor gezorgd dat de verwijderbare grillplaat 100% vaatwasser bestendig is. Verwijder hem eenvoudig nadat je de barbecue hebt gebruikt en laat de vaatwasser de rest doen.