Uitverkocht

Hyundai Batteries – Quick Charge Powerbank met Type-C & USB – 20.000 mAh

EAN: 8719743423213

Deze powerbank van Hyundai is de ultieme powerbank voor wanneer je veel buiten de deur bent en je al jouw elektronica mee hebt. Sluit je apparaten snel en gemakkelijk aan op de powerbank met een USB kabel of een Type-C kabel. Laad nu je telefoon tot wel 80% op binnen 35 minuten!

64,95

Uitverkocht

Of je nu in de trein, vliegtuig, taxi, bus of op het strand zit, je hebt met deze powerbank genoeg energie mee om rustig te werken, een film of serie te kijken op jouw laptop, tablet of telefoon. De Type-C USB 3 poort zorgt ervoor dat je jouw laptop op kan laden.

Zijn er meerdere apparaten tegelijk leeg, dat is geen probleem, je kan drie verschillende apparaten tegelijk opladen. Met een capaciteit van 20.000mAh hoef je deze mobiele oplader ook niet elke dag op te laden, je kunt er mee in ieder geval tot 7 keer jouw telefoon (iPhone 8 of vergelijkbare telefoon), 1.5 keer jouw tablet (9.7 inch iPad Pro of vergelijkbare tablet) of 1.2 keer jouw laptop (MacBook of vergelijkbare laptop) opladen.

Quick Charge
De powerbank is voorzien van een USB 2.0 poort met quick charge, met deze optie kan je jouw telefoon met de meegeleverde USB-kabel tot wel 80% opladen in 35 minuten (de telefoon dient geschikt te zijn voor snel laden).

Gemakkelijk mee te nemen
Geen gedoe meer met alle extra stekkers die je mee moet nemen, je kunt nu jouw apparaten opladen onderweg met deze Hyundai Powerbank. Eenvoudig met de USB-kabels van de producten. Het is Hyundai gelukt om een powerbank te ontwikkelen met een hoge capaciteit en een compact formaat, hierdoor hoef je geen zware powerbank mee te dragen of deze constant opnieuw op te laden.