Uitverkocht

Buccan BBQ – Gas barbecue – Kempton Spark & Grill 4 + 1

EAN: 8720168395863

De Kempton Spark & ​​Grill is de grootste gas barbecue in ons assortiment.

– Groot grill oppervlak
– Spark & Grill technologie voor een snelle ontsteking
– Ingebouwde Side-Burner en thermometer
– Uitgerust met duurzame wielen voor eenvoudig verplaatsen
– Handig opbergruimte voor al je barbecue spullen
– Met aslade en vet-opvanger voor eenvoudige schoonmaak

549,95

Uitverkocht

Gelijk barbecuen voor de hele familie en vrienden. De Kempton Spark & ​​Grill IIII + I is de grootste gas barbecue in ons assortiment en uitermate geschikt voor barbecueën voor grotere groepen. Met één draai aan de knop staat de barbecue binnen enkele seconden aan. Probeer dat maar eens te verslaan met een houtskool BBQ! Het zwart gecoate staal in combinatie met de roestvrijstalen handgrepen geeft de barbecue een strak uiterlijk, waardoor hij een perfecte toevoeging is aan iedere tuin.

Direct aan de slag
Dankzij de Spark & Grill technologie zijn ontstekingsknoppen overbodig geworden. Deze zit bij Kempton Gas Barbecue namelijk ingebouwd in de gasknoppen die op het juiste moment het gas aan steken. Zo kan jij direct beginnen met barbecuen.

Altijd de juiste temperatuur
Er is een Buccan ontworpen thermometer ingebouwd in het deksel die de ideale temperatuur aangeeft om je voedsel te roken, BBQ’en of grillen. De barbecue is uitgerust met 4 branders voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Meer werkplek.
We hebben twee werkbladen gemonteerd om je eten eenvoudig op te kunnen bereiden, waarbij aan één kant zelf een side burner zit. Deze kan dan weer handig gebruikt worden om de Satésaus warm te houden.

Geen rommel en makkelijk op te bergen
We hebben een opbergplaat met deurtjes gemonteerd, zodat een gasfles en andere barbecue-benodigdheden netjes uit het zicht onder de barbecue kunnen verdwijnen. De gemonteerde duurzame wielen zorgen ervoor dat de Buccan Kempton Spark & ​​Grill IIII + I in een handomdraai door de tuin kan worden verplaatst of binnen kan worden opgeborgen nadat jij klaar bent.