Uitverkocht

Buccan BBQ – Elektrische barbecue – Richmond Plug & Grill – 2000W

EAN: 8720168398062

Veelzijdig is de beste manier om de Richmond Plug & Grill te omschrijven. Je kunt hem op de grond zetten of de poten verwijderen en op een tafelblad zetten, maar je kunt hem ook meenemen op je volgende kampeertrip.

299,95

Uitverkocht

Veelzijdig is de beste manier om de Richmond Plug & Grill te omschrijven. Je kunt hem op de grond zetten of de poten verwijderen en op een tafelblad zetten, maar je kunt hem ook meenemen op je volgende kampeertrip. Probeer het en je zult ontdekken dat kamperen nog nooit zo heerlijk is geweest! We hebben twee werkbladen gemonteerd om je eten eenvoudig op te kunnen bereiden en de mat zwarte afwerking in combinatie met de roestvrijstalen poten geeft de barbecue een strak uiterlijk, waardoor hij een perfecte toevoeging is aan iedere tuin.

Het voordeel van deze grill is dat je geen kolen nodig hebt, je kunt hem gewoon inpluggen en binnen enkele minuten sta je te grillen. Probeer dat eens te verslaan met een houtskool BBQ! De Buccan Richmond is voorzien van een temperatuurregelaar, waardoor je op verschillende temperaturen kunt koken. Er wordt een windbeschermend deksel meegeleverd, waardoor de grill perfect geschikt is voor buitengebruik. Een opbergplaat is gemonteerd onderaan de poten, zodat je barbecuebenodigdheden onder de barbecue kunt bewaren. Er zijn 3 haken geplaatst onder het rechter werkblad, waaraan je BBQ accessoires kunt hangen, zo blijft alles netjes bij elkaar.

Omdat we weten dat niemand het leuk vindt om zijn barbecue schoon te maken, hebben we ervoor gezorgd dat alle onderdelen verwijderbaar en 100% vaatwasser bestendig zijn. Verwijder ze na gebruik en laat de vaatwasser de rest doen.