Uitverkocht

Buccan – Koffieset – Matt Onyx – 18-delig

EAN: 8719743428300

Familie formaat
Servies voor een groep van 6 personen

Uniek Hexagon patroon
Modern design dat in elk interieur past

Gemaakt van Stoneware
Voor meer duurzaamheid

Geschikt voor magnetron en vaatwasser
Voor gemakkelijk koken en schoonmaken

99,95

Uitverkocht

Iedereen houdt wel van een bakje koffie uit een mooi kopje. Dit mat zwarte Buccan koffieservies is een elegante toevoeging aan je tafel. De mat zwarte afwerking van de set is een strak maar simpel visueel kenmerk, dat zeker de finishing touch is voor jouw dinerervaring. Less is more.

De set bestaat uit 18 delen, 6 kopjes, 6 onderborden, 6 borden.  Dus geschikt is voor een groep van maximaal 6 personen, genoeg voor het hele gezin. Deze set is geschikt voor elke gelegenheid, zoals een goed ontbijt, lunch, of een georganiseerde High-tea, Het is ook een geschikt cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming of een bruiloft.

Voor het vervaardigen van het servies is hoogwaardig stoneware gebruikt, zodat het servies na verloop van tijd goed blijft. De set is perfect voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het materiaal volledig magnetronbestendig, wat perfect is voor een snel diner.

Omdat we weten dat niemand graag de afwas doet, hebben we ervoor gezorgd dat ons servies 100% vaatwasmachinebestendig is. Spoel het vlug af en laat de vaatwasser de rest doen!