Uitverkocht

Buccan – Borden set – Matt Onyx 18pcs

EAN: 8719743428034

Familie formaat
Servies voor een groep van 6 personen

Elegante matte afwerking
Modern design dat in elk interieur past

Gemaakt van Stoneware
Voor meer duurzaamheid

Geschikt voor magnetron en vaatwasser
Voor gemakkelijk koken en schoonmaken

149,95

Uitverkocht

Op elk moment van de dag wordt servies gebruikt, van ontbijt, lunch tot diner. Dit mat zwarte Buccan servies helpt je niet alleen de dag door, het is ook een elegante toevoeging aan je eettafel. De matte zwarte afwerking van de borden is een uniek visueel kenmerk, dat zeker de finishing touch is voor jouw dinerervaring.

De set bestaat uit 18 delen, 6 dinerborden, 6 aperitief- / dessertborden en 6 kommen, waardoor hij geschikt is voor een groep van maximaal 6 personen, zodat je met het hele gezin kunt dineren. Deze set is geschikt voor elke gelegenheid, zoals een etentje, formele gelegenheden, kerst, maar het is ook het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming of een bruiloft.

Voor het vervaardigen van deze borden is hoogwaardig stoneware gebruikt, zodat het servies na verloop van tijd goed blijft. De set is perfect voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het materiaal volledig magnetronbestendig, wat perfect is voor een snel diner.

Omdat we weten dat niemand graag de afwas doet, hebben we ervoor gezorgd dat ons servies 100% vaatwasmachinebestendig is. Spoel het vlug af en laat de vaatwasser de rest doen!