Uitverkocht

Buccan – borden set – Arch Zwart Wit – 18 pcs

EAN: 8719743428263

Familie formaat
Servies voor een groep van 6 personen

Uniek Hexagon patroon
Modern design dat in elk interieur past

Gemaakt van Stoneware
Voor meer duurzaamheid

Geschikt voor magnetron en vaatwasser
Voor gemakkelijk koken en schoonmaken

159,95

Uitverkocht

Op elk moment van de dag wordt servies gebruikt, van ontbijt, lunch tot diner. Dit zwart-witte Buccan servies helpt je niet alleen de dag door, het is ook een elegante toevoeging aan je eettafel. Het unieke ingedrukte Arch patroon in de borden is een uniek visueel kenmerk, dat zeker de finishing touch is voor jouw diner-ervaring.

De set bestaat uit 18 delen, 6 dinerborden, 6 aperitief- / dessertborden en 6 kommen, waardoor hij geschikt is voor een groep van maximaal 6 personen, zodat je met het hele gezin kunt dineren. Deze set is geschikt voor elke gelegenheid, zoals een etentje, formele gelegenheden, kerst, maar het is ook het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming of een bruiloft.

Voor het vervaardigen van deze borden is hoogwaardig stoneware gebruikt, zodat het servies na verloop van tijd goed blijft. De set is perfect voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het materiaal volledig magnetronbestendig, wat perfect is voor een snel diner.

Omdat we weten dat niemand graag de afwas doet, hebben we ervoor gezorgd dat ons servies 100% vaatwasmachinebestendig is. Spoel het vlug af en laat de vaatwasser de rest doen!