Uitverkocht

Max Kids – XC – Kinder speelgoed – Keukenblok blauw oranje

EAN: 8720168394897

Leuke speelset voor de kinderen! De set is geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden.

99,95

Uitverkocht

Lekker koken en bakken in je eigen speelkeuken. Dit is niet zomaar een keuken! Deze Little Chef set is zeer compleet uitgerust. Deze keuken heeft alles om jouw gerechten en drankjes te laten slagen voor je vriendjes en vriendinnetjes.
De keuken is uitgerust met “real action” licht en geluidseffecten. Draai aan de fornuisknop en je ziet het fornuis oplichten en je hoort hoe het gerecht gekookt wordt. Daarnaast kan je ook de magnetron oven aanzetten en je hoort de geluidseffecten erbij. Net echt! Maar wacht, er is nog meer. De ketel is ook uitgevoerd met een effect waardoor het net lijkt alsof er stoom uitkomt. De mist die eruit komt zorgt daarvoor.

De keuken is rijkelijk uitgevoerd met accessoires. Zo is er een oven, een koffieapparaat dat geschikt is voor koffiecupjes, een broodrooster en een fornuis. De speelset is gemaakt van stevig kunststof en wordt geleverd met verschillende speelaccessoires, zoals pannetjes, borden en bestek, kopjes en schotels, kookgerei en nog veel meer. De speelgoedkeuken heeft een hoogte van 87 cm. Werkt op 3 AA batterijen (niet inbegrepen).