Uitverkocht

Max Kids – Mercedes CLS350 – Elektrische auto voor kinderen – Zwart

EAN: 8720168394583

De eerste stap naar het rijbewijs voor je kind! De kinderen kunnen op een veilige manier leren auto rijden in deze ride-on auto van Max Kids.

499,95

Uitverkocht

Deze Mercedes Benz CLS350 s een replica van de echte Mercedes. Met een grote van 120 centimeter is hij geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden. De Elektrische auto van Max kids ziet er niet alleen uit als een echte Mercedes, maar hij werkt ook nog een als een echt Mercedes.

De auto helpt voor kinderen mee met het ontwikkelen van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en behendigheid. Daarnaast is hij gewoon ook echt leuk! Ook aan de veiligheid is gedacht, de volwassene kan met de afstandbediening de controle overnemen en de auto stopzetten.

De auto moet gestart worden met de sleutelvrije startknop op het display van de Mercedes. verder zit er een gaspedaal waarmee het kind zelf kan rondracen in de Mercedes.
Met een echte versnellingspook kan er worden gekozen voor 2 verschillende snelheden, parkeerstand, vooruit en achteruit!

De auto is verder uitgerust met echte Mercedes geluiden, de deuren openen beiden, echte geluidshoorn en verlichting. Het is alsof je in een echte Mercedes rondrijd. Daarnaast is de Mercedes ook nog eens veilig. Naast de riem die bij het stoeltje zit, kan je als ouder snel de controle overnemen met de meegeleverde afstandbediening. Je kan de auto besturen met de afstandbediening. Dit is zowel vooruit, achteruit, sturen als de auto stop zetten als je kind dreigt in een gevaarlijke situatie te komen.

De ingebouwde accu zal (afhankelijk van de gekozen snelheid) 60-90 minuten meegaan. Daarna kan de accu met de meegeleverde oplaadkabel makkelijk worden opgeladen voor het volgende gebruik.