Uitverkocht

Max Kids – Elektrische kinder accu auto – Maserati – Zwart

EAN: 8720512981353

De eerste stap naar het rijbewijs voor je kind! De kinderen kunnen op een veilige manier leren auto rijden in deze ride-on auto van Max Kids.

599,95

Uitverkocht

Deze Maserati is een replica van de echte Maserati. Met een grote van 105 centimeter is hij geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden.

De auto helpt voor kinderen mee met het ontwikkelen van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en behendigheid. Daarnaast is hij gewoon ook echt leuk!

De auto moet gestart worden met de sleutelvrije startknop. Verder zit er een gaspedaal waarmee het kind zelf kan rond racen in de Maserati.
Met een dashboard met radio en andere functies kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor parkeerstand, vooruit en achteruit!

De deuren openen beiden, echte geluidshoorn en verlichting. Het is alsof je in een echte Maserati rondrijdt. Daarnaast is de Maseratis ook nog eens veilig. Naast de riem die bij het stoeltje zit, kan je als ouder snel de controle overnemen met de meegeleverde afstandbediening. Je kan de auto besturen met de afstandbediening. Dit is zowel vooruit, achteruit, sturen als de auto stop zetten als je kind dreigt in een gevaarlijke situatie te komen.

De ingebouwde accu zal (afhankelijk van de gekozen snelheid) 60-90 minuten meegaan. Daarna kan de accu met de meegeleverde oplaadkabel makkelijk worden opgeladen voor het volgende gebruik.