Uitverkocht

Max Kids – Elektrische kinder accu auto – Brandweerauto – Rood

EAN: 8719743429307

De eerste stap naar het rijbewijs voor je kind! De kinderen kunnen op een veilige manier leren auto rijden in deze ride-on auto van Max Kids.

599,95

Uitverkocht

Is uw kind helemaal weg van brandweer auto’s? Met deze levensechte bestuurbare brandweerauto, waar je ook nog eens zelf in kan zitten, kan uw kind zijn geluk niet meer op.

De auto helpt voor kinderen mee met het ontwikkelen van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en behendigheid. Daarnaast is hij gewoon ook echt leuk! Ook aan de veiligheid is gedacht, de volwassene kan met de afstandbediening de controle overnemen en de auto stopzetten.

De auto moet gestart worden met de sleutelvrije startknop op het display van de Mercedes. verder zit er een gaspedaal waarmee het kind zelf kan rond rijden.
Met een echte versnellingspook kan er worden gekozen voor 2 verschillende snelheden, parkeerstand, vooruit en achteruit!

De auto is verder uitgerust met echte Mercedes geluiden, de deuren openen beiden, echte geluidshoorn en verlichting. Het is alsof je in een echte Mercedes rondrijd. Daarnaast is de Mercedes ook nog eens veilig. Naast de riem die bij het stoeltje zit, kan je als ouder snel de controle overnemen met de meegeleverde afstandbediening. Je kan de auto besturen met de afstandbediening. Dit is zowel vooruit, achteruit, sturen als de auto stop zetten als je kind dreigt in een gevaarlijke situatie te komen.

De ingebouwde accu zal (afhankelijk van de gekozen snelheid) 60-90 minuten meegaan. Daarna kan de accu met de meegeleverde oplaadkabel makkelijk worden opgeladen voor het volgende gebruik.