Uitverkocht

Happy Space – Baby speelgoed – Speelmat Boerderij

EAN: 8720168394651

Leuke speelgoed mat baby gym voor jou Baby! Inclusief verschillende accessoires. 

79,95

Uitverkocht

De speelmat met het thema boerderij bevat meerdere elementen die je niet direct ziet! Met een lengte van 142 cm biedt deze mat een uitstekende ruimte om naar hartenlust te kruipen en te rollen. De mat kan je voorzien van een boerderij huisje; of je klapt het huisje open tot een groetere speelmat met daarboven speelbogen die allemaal speelvriendjes dragen. Het is mogelijk de bogen ook af te nemen waardoor je alleen een speelmat hebt. De keuze is divers en simpel te monteren. Kruipen, rollen, zitten of liggen, de mat past zich aan naar ieder gewenste speelfase van uw kindje. Kortom, jarenlang speelplezier.
Aan de bogen hangen in totaal 5 speelvriendjes waarmee de baby kan spelen, aantikken, knuffelen en zelfs lekker in bijten.
Elk figuurtje heeft zijn eigen speelkenmerken. Kleine kindjes kunnen naar hartenlust rollen, kruipen en opdrukken op hun buik om de motoriek te stimuleren. Spieren in de nek en in het lichaam worden zo spelenderwijs geactiveerd; ideaal voor ontwikkelen van hun visuele-, auditieve- en tastzintuigen. De mat is gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.