Uitverkocht

Max Kids – Ruimte speeltoestel met glijbaan

EAN: 8720168392817

Kinder ruimte speeltoestel met basket en glijbaan.

399,00

Uitverkocht

Welkom in het spannende Max Kids Ruimte Speelstation! Dit solide speeltoestel is samengesteld door 3 staande elementen die ruimte bieden aan een glijbaan en een schommel met kinderzitje. Het toestel is geschikt voor de leeftijd tussen de 3 en 6 jaar.

Urenlang kunnen jongens en meisjes zich vermaken en een weg banen door de sterren en manen van het speelstation. De fraaie decoraties zorgen voor ruimtebeleving en de meegeleverde accessoires bieden ook veel spelplezier.

Een complete basketbal ring aan de zijkant geven de mogelijkheid te spelen met de basketbal. Kinderen kunnen spelenderwijs leren gooien en mikken met een bal. Spannende partijtjes gaan dat worden.

De meegeleverde ringen bieden de kinderen de mogelijkheid te gaan ringwerpen. Wie van jullie kan de meeste ringen om de vallende ster mikken?

Klim de traptreden naar boven en glij met een vaart weer naar beneden.

Er bevindt zich ook een heus “space mask” in het toestel. Steek je hoofd door de opening en je ziet jezelf boven het lichaam van een stoere astronaut. Leuk om een selfie te maken en te sturen naar je vriendjes.

De afmeting is 155 x 88 x 110 cm en gemakkelijk te monteren. De glijbaan is belastbaar tot max 40 KG.