Uitverkocht

Max Kids – Modulaire oceaan grondbox

EAN: 8720168392824

Handige kruipbox voor je baby of kind, de kruipbox van Max Kids is modulair en kan in verschillende vormen in elkaar worden gezet.

259,95

Uitverkocht

De modulaire oceaan kinderbox van MaxKids bestaat uit 5 vaste hekdelen en 1 component met klapdeurtje. Het klapdeurtje zorgt voor een veilige in-en uitgang. Het klapdeurtje is voorzien van een stevig veiligheidsslot dat alleen geopend kan worden door volwassenen.

De box componenten zijn gemakkelijk stevig aan elkaar te zetten in een ronde en rechthoekige vorm. Geschikt voor kindjes, onder strikte begeleiding van volwassenen, van 7 maanden tot maximaal 2 jaar oud.

Dat biedt dus variatie naar gelang de beschikbare ruimte en het aantal kindjes in de speelbox. Gemakkelijk in- en uit elkaar te zetten, dus prima mee te nemen voor onderweg.

De fraaie oceaan details en kleurgebruik zorgt ervoor dat de kindjes zich wanen in een oceaanwereld. Het is natuurlijk ook mogelijk en leuk gekleurde speelballen in de box te doen, zo kan je je eigen *ballenbak creëren. (* gekleurde ballen zijn niet inclusief)

Alle box componenten zijn aan de onderzijde voorzien van stevige zuignappen die zorg dragen voor een solide basis en voorkomt verschuivingen.

Kortom, voor de kleintjes een heerlijke omgeving om veilig te leren kruipen en de eerste stapjes te maken.

Product afmeting: 150 x 130 x 62.5 cm
Product afmeting is rechthoek opzet: 146 x 75 x 62.5 cm
Product afmeting in ronde vorm: 130 x 150 x 62.5 cm

Gemakkelijk te monteren en schoon te maken.