Uitverkocht

Max Kids – Speelmat – Fantasy rond

EAN: 8720512983265

Duik in de wondere wereld van spelen en ontdekken met onze Max Kids Fantasy Speelmat. Maak herinneringen, stimuleer de ontwikkeling en zie je kleintje stralen van vreugde!

  • Comfortabel en veilig speelplezier
  • 5 speelvriendjes
  • Speelzaam en educatief
  • Makkelijk reinigen, opbergen en meenemen

79,95

Uitverkocht

Welkom in de betoverende wereld van speelplezier en ontdekking! Met onze Max Kids Fantasy Speelmat zal je kleintje zich geen moment vervelen. Deze interactieve mat met bogen en schattige speelvriendjes prikkelt de zintuigen en stimuleert de ontwikkeling van je baby. Laat ze rollen, kruipen en ontdekken terwijl ze zich verwonderen over de kleurrijke en speelse elementen.

Betoverende speelervaring

Stap in een wereld vol avontuur en plezier! Onze speelmat heeft vijf speelvriendjes die aan de bogen hangen. Van een schattig visje tot een twinkeling van een sterretje, je kleintje zal genieten van de 5 speelvriendjes waarmee de baby kan spelen, aantikken, knuffelen en zelfs lekker in bijten.. Elk figuurtje heeft zijn eigen unieke speelkenmerken, waardoor je baby volop kan ontdekken en leren.

Ontwikkeling in volle gang

Onze speelmat biedt niet alleen plezier, maar ook een leerrijke omgeving voor je kleintje. Terwijl ze rollen, kruipen en opdrukken op hun buik, worden hun motorische vaardigheden gestimuleerd. De nek- en lichaamsspieren worden spelenderwijs geactiveerd, terwijl ze genieten van de visuele, auditieve en tastzintuiglijke prikkels. Jouw baby zal zich op een speelse manier ontwikkelen en nieuwe mijlpalen bereiken.

Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen

We begrijpen dat het ouderschap al druk genoeg is, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze speelmat praktisch is in gebruik. Het hoogwaardige en veilige ABS en polyester materiaal is eenvoudig schoon te maken in de wasmachine. Daarnaast is de mat ook handig op te bergen, zodat je deze moeiteloos kunt meenemen of opbergen wanneer hij even niet in gebruik is.

Overal speelplezier binnen handbereik

Met onze Max Kids Fantasy Speelmat is speelplezier altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Deze mat is ontworpen om mobiel te zijn, zodat je je kleintje overal kunt vermaken en afleiding kunt bieden. Of het nu thuis, bij familie of onderweg is, jouw kindje zal altijd een speelse en educatieve omgeving hebben om van te genieten.

Duik in de wondere wereld van spelen en ontdekken met onze Max Kids Fantasy Speelmat. Maak herinneringen, stimuleer de ontwikkeling en zie je kleintje stralen van vreugde!