Uitverkocht

Hyundai Electronics – Soundbar met subwoofer – Arena

EAN: 8720168394224

Breng het bioscoop gevoel naar je woonkamer met de Hyundai Arena soundbar met subwoofer.

349,95

Uitverkocht

Met deze complete Arena set van Hyundai upgrade je het standaard TV geluid naar een hoger niveau! Van gamen tot een filmavond, alle geluiden worden door de soundbar en sub woofer intenser dan ooit. Een rijker geluid en diepere bass geven je het bioscoop gevoel thuis en je beleeft games nog meer alsof je zelf in de scenes bevindt.

Deze Soundbar heeft een prachtig modern design en bescheiden afmetingen van 7 x 5 cm, daarnaast is hij extra breed met een lengte van 75 cm. Met de meegeleverde montageset kan je ervoor kiezen om de soundbar te monteren aan de muur. Je kan hem ook op de tv kast plaatsen

Dankzij het compacte design van de krachtige sub woofer, 15.5 x 20 x 30 cm, plaats je hem eenvoudig uit het zicht.

Je kan de soundbar gemakkelijk verbinden met verschillende invoermethoden. Connect hem met je smartphone, tablet of laptop via bluetooth of met de televisie met de meegeleverde AUX kabel.

Daarnaast kan je ook je muziek afspelen door middel van de USB poort aan de zijkant. Kortom, ook als de TV uit staat kan je genieten van prachtige audio kwaliteit voor je muziek playlists, podcasts en andere diensten.

Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening inclusief batterijen kan je snel en makkelijk de bass en treble instellen, het volume instellen en door je playlist scrollen.
Ook heeft de afstandsbediening voorgeprogrammeerde opties voor de beste instelling bij elke situatie; 3d geluid, filmgeluid, muziek en het beluisteren van een podcast of het nieuws.

Het genieten kan dus echt beginnen met deze complete Hyundai Arena set!

Plaatsen van je soundbar en subwoofer
Je kan ervoor kiezen om de soundbar onder je TV te plaatsen op bijvoorbeeld je tv meubel. Je kan er ook voor kiezen om de soundbar aan de muur te monteren. Hiervoor zijn de muurbeugels en bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Aansluiten van de Arena soundbar met subwoofer
Er zijn verschillende mogelijkheden om de Arena soundbar aan te sluiten. Je kan ervoor kiezen om hem aan te sluiten via Bluetooth of met de meegeleverde AUX-kabel.

De AUX-kabel kan worden aangesloten op je televisie, laptop, Tablet, Ipod, telefoon en elk ander apparaat met een AUX uitgang voor een stekker van 3.5mm. De kabel wordt meegeleverd.

 Daarnaast heb je de mogelijkheid om de soundbar aan te sluiten op je apparaat (apparaten) via bluetooth verbinding. Speel je favoriete muziek van je telefoon af op de Arena soundbar. Veel (zeker de nieuwe televisies) ondersteunen ook bluetooth. Je kan dus een draadloze verbinding vanuit je telefoon opzetten met de Arena soundbar.

Muziek afspelen via USB
Heb je je favoriete muziek op een USB stick verzameld? Dan kan je deze snel en makkelijk afspelen op de Arena soundbar. De USB stick kan eenvoudig worden geplaatst in de USB poort van de Arena soundbar, het apparaat gaat meteen in de USB modus en is klaar om je muziek af te spelen. Met behulp van de afstandsbediening of de knoppen op de soundbar scrol je snel en makkelijk door je playlist.

Kies je favoriete setting
De Arena soundbar heeft 4 voorgeprogrammeerde settings om de ideale geluidservaring naar je (huis)kamer te brengen; Music, News, 3D en Movie. Probeer ze uit en kies de setting die het best bij jou past. Daarnaast kan je zelf ook nog de treble (hoge tonen) en bass instellen via de afstandsbediening.