Hyundai Electronics – Draagbare Bluetooth Speaker – Pocket Pulse

EAN: 8720874423546

Ontdek de Pocket Pulse van Hyundai! Een compact speaker die in je broekzak past en daarnaast ook nog eens stevig geluid levert.

  • Broekzak formaat speaker
  • Strak design
  • Bluetooth 5.3 tot wel 10 meter
  • Krachtig geluid

59,95

10 op voorraad

Ben je op zoek naar een krachtig geluid dat in je broekzak past? Zoek niet verder! Maak kennis met de Pocket Pulse van Hyundai, de ultieme kleine vierkante Bluetooth-speaker die niet alleen indruk maakt met zijn compacte formaat, maar ook met zijn geluid.

Compact

Met zijn strakke design en ultracompacte ontwerp is de Pocket Pulse de perfecte metgezel voor onderweg. Hij past moeiteloos in je broekzak, waardoor je overal en altijd kunt genieten van hoogwaardig geluid.

Bluetooth 5.3 Technologie

Verbind eenvoudig en snel met al je apparaten dankzij de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie. Geniet van een stabiele en snelle verbinding voor een ononderbroken luisterervaring tot wel 10 meter. Of je nu je favoriete muziek wilt streamen of draadloos een film wilt kijken, de Pocket Pulse staat altijd paraat.

Krachtig Geluid

Onderschat de kracht van deze kleine krachtpatser niet. Met 5 watt vermogen levert deze mini speaker een helder en indrukwekkend geluid dat de ruimte vult. Of je nu thuis bent, in het park of op het strand, de Pocket Pulse zorgt voor een meeslepende luisterervaring.