LARSON

Kwaliteitsproducten, innovatieve materialen en een strak design.
Larson Hybride matrassen zijn degelijk, ontwikkeld met duurzame materialen en alleen de beste eigenschappen.
Het perfecte matras voor iedereen

Stockholm Hybrid®

De Larson Stockholm is het Luxe model in de Larson Collectie. De toplaag is opgedeeld in verschillende speciale lagen die ondersteund worden door Larson Pocketveren.

De Stockholm is maar liefst 23cm dik en is afgewerkt met een luxe stof passend in iedere slaapkamer. 

Nieuw Concept

Larson Beds voert een nieuw concept in Nederland.
Door onnodige kosten te omzeilen kan Larson hoge kwaliteit bieden tegen een fractie van de prijs. We ontwerpen en ontwikkelen het perfecte product en leveren deze direct aan de consument. Ons team heeft veel ervaring in het ontwikkelen van matrassen, bedden en kussens. Daarbij hebben we voor diverse grote merken gewerkt en meegedacht over de ontwikkeling van hun producten.
Al deze kennis hebben we samengebracht in de twee luxe Larson matrassen.

Oslo Hybrid®

De Larson Oslo is het topmodel binnen het Larson assortiment. De toplaag is opgedeeld in 3 speciale lagen schuim die ondersteund worden door Larson pocketveren. Het complete matras is uniek in zijn soort en maar liefst 28 centimeter dik.

Innovatief

De opbouw en materiaal gebruik van alle Larson matrassen is zeer Innovatief. De combinatie van het ventilerende en ondersteunende Gel-Infused schuim en de duurzame pocketveren, maken onze matrassen de grootste vernieuwing op slaapgebied.

Retourneren

Retourneren kan binnen de 5 jaar LARSON PROTECT garantie, of binnen de 100 dagen na aankoop.
Neem contact met ons op indien u wilt retourneren, dan zorgen wij voor de afhandeling en terugbetaling.

Ruilen

Als u binnen 100 dagen niet tevreden bent met uw matras, kunt u deze retourneren en u krijgt het aankoop bedrag terug. Uiteraard kunt u ook een ander model kiezen. U hoeft niet te haasten, u kunt er 100 nachten over slapen. Als u gebruik wilt maken van de matras service, neem dan contact op met de klantenservice.

Betrouwbaar

Wij bieden goede kwaliteitsmatrassen tegen een fractie van de prijs. We snijden in de kosten op het gebied van handelaren, dure winkelruimtes, en grootse marketingcampagnes. Op deze manier creëren we perfecte matrassen voor een eerlijke prijs!

Oslo Boxspring

De beste nachtrust en een prachtig uiterlijk; de Larson Boxspring is “the best of both worlds.” De ideale combinatie van een geveerde box en hèt meest verkochte matras van dit moment samen verpakt in een prachtige antraciet stof.